Falsettos

2021

Falsettos

William Spaaij zingt 'Wat wil ik nog meer?'

Kaarten via www.falsettos.nl

FALSETTOS, liefde in tijden van crisis, is in ontwikkeling voor Opus One.

Voorstellingen in Theater DeLaMar, vanaf 19 mei 2021. Met William Spaaij, Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Job Greuter, Joy Wielkens, Julia Herfst. De rol van de 12-jarige Jason wordt gedeeld door Donny Noordkamp en Quintin Comans.

Falsettos vertelt het verhaal van een joodse ‘modern family’ in New York begin jaren 80. Marvin leeft onder één dak met zijn ex-vrouw Trina, zijn zoon Jason én zijn nieuwe vriend Whizzer. Marvin is als homo uit de kast gekomen, maar is bij zijn gezin gebleven. Als dan ook nog de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw intrekt, leidt dat tot pijnlijk-komische confrontaties.

Marvins zoon blijkt het meest volwassen van allen als zijn 13e verjaardag, zijn Bar Mitswa, niet gevierd dreigt te worden: Marvins vriend krijgt een vreemde ziekte, die vooral homo-mannen lijkt te treffen…

‘Falsettos’ wordt gezien als de muzikale autobiografie van William Finn (tekst en muziek). Het ‘book’ van deze musical is van James Lapine, vooral bekend van zijn samenwerking met Stephen Sondheim (‘Into the Woods’, ‘Sunday in the Park with George’ en ‘Passion’). ‘Falsettos’ wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Theater DeLaMar.

Vader en zoon - Youtube video

Producent

Opus One

Credits

vertaling en regie

Foto’s op deze pagina

Robin Kamphuis

Related Projects
Stuur een e-mail

Stuur een e-mail. Ik reageer zo snel mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search